Siivouspalvelut yrityksille

Tarjoamme ammattitaitoista siivouspalvelua Karijoella ja sen lähikunnissa (mm. Isojoki, Kauhajoki, Kristiinankaupunki ja Teuva) sekä yksityisille että yrityksille.

Yrityksille tarjoamme toimistosiivoukset, lattioiden vahaukset, ikkunoiden pesut sekä rakennus- ja remonttisiivoukset. Voimme tehdä sopimuksen säännöllisestä toimistotilan siivouksesta tai voitte tilata vaikkapa rakennusurakan loppusiivouksen erikseen sovittuun ajankohtaan. Siivouksen sisältö voidaan räätälöidä juuri teidän yrityksellenne sopivaksi.

Säännöllinen ylläpitosiivous on paras tapa pitää yrityksen tilat puhtaana ja siistinä. Yleensä siivoukseen kuuluu mm. pöytätasojen ja lattioiden pyyhkiminen, imurointi, keittiö- tai kahvihuoneen siivous ja sosiaalitilojen puhdistus. Siivous voidaan tehdä yrityksellenne sopivaan aikaan vaikkapa kerran viikossa. Ylläpitosiivouksen lisäksi kannattaa kysyä myös kerran tai kaksi kertaa vuodessa tehtävästä peruspesusta ja ikkunapesusta. Ammattilaistason laitteisto ja osaaminen varmistavat puhtaan lopputuloksen.

Yritysten siivouksen hinnat sovitaan aina asiakaskohtaisesti. Ota yhteyttä yhteystietolomakkeella ja pyydä tarjous.
Lisätiedot yritysten siivouspalveluista Mirjalta: mirja.rankaviita(at)mivetek.fi / 040 517 3122